4-5 februari 2024

UNEVEN

Contact

www.uneven.nu
info@uneven.nu
zilverschoonlaan 14
3452 AB Vleuten Nederland
06 26786412

B2B Sales
T&C Lifestyle
www.TenClifestyle.nl
info@tenclifestyle.nl
Carola Broekhuizen
0626786412

Over ons

Het leven is UNEVEN – want niet alles is recht, ideaal of gelijk. En dat hoeft gelukkig ook niet. Juist niet! UNEVEN staat voor alles wat net een beetje uit de pas loopt en daardoor uniek is en nóg mooier wordt.

UNEVEN is een collectie producten voor in huis, waarbij geen twee items hetzelfde zijn. Producten die een beetje scheef mogen zijn of een rafelig randje hebben. Handgemaakt en daarom net verschillend van elkaar. Het zijn opvallende, unieke vondsten en creaties die jouw interieur een exclusieve uitstraling geven.

UNEVEN is ook een manier van leven en denken. Wij vinden het belangrijk om een mee te werken aan een betere wereld. Dit zie je terug in alle producten. UNEVEN is 'groen' en staat voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We gebruiken daarom voornamelijk natuurlijke materialen en maken producten die navulbaar of recyclebaar zijn.
Veel van onze producten worden bovendien met de hand gemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

CERAMIC COLLECTION UNEVEN
CERAMIC COLLECTION UNEVEN
NIEUW is de handgedraaide Ceramic Collection, gemaakt in een klein fabriekje op het achterland van Portugal. Heet gebakken, worden deze schalen en kandelaars écht steengoed en zijn ze geschikt voor oven en magnetron. Ieder item is uniek. De collectie best
€ 14,95