4-5 september 2022

SOXS.co

Standnummer B.78

Contact

www.TenClifestyle.nl
info@tenclifestyle.nl
zilverschoonlaan 14
3452 AB Vleuten Nederland
0626786412

B2B Sales
T&C Lifestyle
www.TenClifestyle.nl
co@tenclifestyle.nl
Carola Broekhuizen
0626786412

Over ons

SOXS.co is erin geslaagd een wollen sok te produceren die heel veel voordelen kent ten opzichte van de traditionele geitenwollen sokken zoals wij die kennen. De SOXS zien er om te beginnen enorm hip uit, met hun schitterende pasvorm en de opvallende gekleurde merklabels. Maar ze zijn niet alleen mooi, de super zachte wol die afkomstig is van Nieuw-Zeelandse schapen wordt ook nog eens duurzaam vervaardigd, met respect voor het dier. Dit wordt ‘eco-wol’ genoemd. Verantwoord geschapen wollen sokken dus.

Hoewel de wol afkomstig is uit Nieuw-Zeeland, wordt het materiaal in Europa tot sok verwerkt. De finishing touch, het traditioneel met de hand labelen van het eindproduct, gebeurt in Nederland zelf. Lekker vertrouwd en dicht bij huis.
Oké, toegegeven. Wanneer je aan wollen sokken denkt, denk je bijna altijd aan gekriebel. Laat dat vanaf nu nou eens verleden tijd zijn! SOXS.co biedt namelijk ‘100% antiprikgarantie’. Zóveel voordelen, best een ‘prikkie’ dan toch?

En die eeuwige zweetvoeten? Ook daarmee hebben wij afgerekend. SOXS zijn ademend én vochtregulerend, wat ze ideaal maakt voor mensen die last hebben van voeten die overmatig transpireren.
Nou horen we je denken: ‘Leuk en aardig, maar wanneer trek ik deze SOXS nou aan?’ Geen paniek, ook op dat gebied hebben wij natuurlijk al lang met je meegedacht. Aangezien SOXS mooi strak om de voet zitten, kunnen ze gewoon in je schoenen of laarzen worden gedragen. Het trendy design doet het er nog modieus uitzien ook. Gebruik jij ze liever als skisokken? Gelijk heb je, ook daarvoor zijn ze uitermate geschikt. En niet te vergeten zijn SOXS jouw meest betrouwbare vriendjes om thuis te gebruiken als pantoffels en lekker mee te chillen op de bank. Onmogelijk om dan nog koude voeten te hebben!