4-5 september 2022

Stylist Choice

Contact

www.mondiart.com/stylistchoice
sales@mondiart.com
Steenoven 32
5626DK Eindhoven Nederland
0402627440

Over ons

showUP PRIMEUR: de Stylist Choice Kids collectie wordt op zondag 5 september om 11:00 uur onthuld. Be There!!

MONDiART en BNS Crisp hebben de handen in een geslagen.
Vijf stylisten, aangesloten bij de beroepsvereniging BNS Crisp, hebben in samenwerking met MONDiART een nieuwe en unieke collectie ontwikkeld:
Stylist Choice.

Deze prachtige collectie is opgebouwd uit vijf minicollecties bestaande uit producten uit het MondiArt assortiment aangevuld met designs van de stylistes zelf. Binnen deze minicollecties kun je naar hartenlust combineren en een interieur op verschillende manieren sfeer geven.

De vijf minicollecties zijn geïnspireerd op actuele trends en kennen een creatieve vertaalslag in kleur en print. Door voor vijf verschillende stijlen te kiezen spreken we een brede doelgroep aan. Van rustiek tot modern en van neutrale tinten tot extreem kleurrijk. Welke stijl past bij jou?

Familiebedrijf MONDiART is een internationale handelsonderneming die al meer dan 30 jaar aan de weg timmert. Hoewel het hart van het bedrijf gevestigd is in designstad Eindhoven, is het ook vertegenwoordigt in Het Anker in Druten, De Woonindustrie in Nieuwegein. En sinds begin dit jaar heeft MONDiART ook een eigen showroom in Barneveld, waar ze aangesloten zijn bij het Dutch Interior Collectief. Ook op internationale beurzen zijn ze een graag geziene partij.

In onze inspiratievolle showroom van 1500m2 te Eindhoven presenteren wij onze collectie AluArt, Changeable Art Frames, Cushions, Gobelins, Wall Textiles, Carpets, Framings, Canvas en Mirrors. We zijn trots op onze logo ondertitel "inspired by the world, made in the Netherlands". Veel van onze producten ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij zelf in onze eigen werkplaats. Steeds meer van onze producten worden circulair. Neem onze Changeable Artframes. 100% recyclebaar, gemaakt voor 66% van PET-flessen. Bedrukt met biologisch afbreekbare inkt ,dus al met al geen gevaar voor onze kleinkinderen.

We doen meer dan alleen groothandel. Hotelprojecten, White labels, Private labels, wij kunnen u op vele manieren helpen en ondersteunen.

Dus neem gerust contact met ons op voor de "Grand tour" . Trouwens, we beginnen met een kopje koffie.

We hopen je snel te ontmoeten,

Team MONDiART

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Stylist Choice Colorful Cultures
Stylist Choice Colorful Cultures
We leven in een wereld waar grenzen vervagen en culturen zich steeds meer blenden. We stappen in het vliegtuig en dompelen ons onder in een cultuur naar keuze van een Aziatisch metropool tot een bezoek aan een Afrikaanse stam of een kleurrijke markt in..
Stylist Choice Spiced Rhythm
Stylist Choice Spiced Rhythm
In de drukte van alledag is er behoefte om dichtbij de aarde te blijven, we krijgen immers al prikkels genoeg. We zoeken puurheid en willen materialen weer met eigen handen voelen. We laten ons inspireren door etnische culturen die dicht bij de natuur ...
Stylist Choice Urban Raw
Stylist Choice Urban Raw
In een wereld waar het steeds vaker draait om het perfecte plaatje ontstaat er een opmars van imperfectie als tegenhanger. Oude industriële gebouwen zijn door hun onvolmaaktheid en karakter een bron van inspiratie. Gewaagde initiatieven strijken neer ...
Stylist Choice New Romance
Stylist Choice New Romance
Nu we steeds meer omringd worden door nieuwe technologie en robotica, groeit een romantisch verlangen naar de gouden tijden waarin de tijd stil lijkt te staan. We maken lange wandelingen, nemen de ruimte om te dagdromen en schrijven weer handgeschreven ..
Stylist Choice Inner Reflection
Stylist Choice Inner Reflection
In ons hectische leven verlangen we allemaal naar meer rust en zoeken we een plek waar we kunnen ontstressen en onszelf kunnen opladen. We realiseren ons steeds vaker: deze plek is thuis, daar waar we de drukte van buitenaf kunnen weren, ons heerlijk ...