4-5 februari 2024

Robotime

Contact

B2B Sales
Orange Panda
www.orangepanda.nl
info@orangepanda.nl
Sebastiaan Duong
0648108248

Over ons

ROBOTIME, opgericht in 2007, is een wereldbekend merk dat zich richt op 3D houten puzzels, speelgoed en houten knutselwerkjes. ROBOTIME bezit drie (3) submerken: ROKR, Rolife en Robud. Vorig jaar bundelde Orange Panda de krachten met hen en werd exclusief agent voor Robotime Europa. Orange Panda distribueert ook aan kleine onafhankelijke boetieks en grote detailhandelaren.
Robotime levert innovatieve, vindingrijke en educatieve producten aan klanten over de hele wereld. ROBOTIME heeft meer dan
400 DIY houten puzzel items, waaronder onze beroemde Robot Dinosaurussen, Mechanische tandwielen, DIY huizen en Music Boxes. Hun doel is om DIY te bouwen voor uw plezier en tegelijkertijd om het vermogen en de creativiteit te versterken.
ROBOTIME staat bekend om zijn rijke ervaring als het gaat om originaliteit en creativiteit (meer dan 10 jaar) in houten puzzelontwerpen.
Ze produceren puzzels van hoge kwaliteit in een ultramoderne productiefaciliteit (38.000 m┬▓, 500 werknemers, 20.000.000 stuks geproduceerd per maand)
Omdat "Kwaliteit is de prioriteit" de belangrijkste focus is, werkt Robotime constant aan het verbeteren van hun producten om de standaard van EN71, FSC, BSCI, enz. te bereiken. Zij geloven dat kinderen gelukkig zouden opgroeien door onze innovatieve producten te assembleren. Daarom heeft Robotime trouwe klanten van over de hele wereld.

Categorie├źn
Gadgets & Gifts