4-5 februari 2024

Stylist Choice Kids

Contact

mondiart.com/stylistchoice/
sales@mondiart.com
Steenoven 32
5626DK Eindhoven 0402627440

Over ons

showUP PRIMEUR: de Stylist Choice Kids collectie wordt op zondag 5 september om 11:00 uur onthuld. Be There!!

Na een succesvolle lancering van het label Stylist Choice is het team van 5 stylisten wederom aan de slag gegaan om een nieuwe collectie samen te stellen. Deze keer draait het volledig om de kinderkamer.

Deze vrolijke en kleurrijke collectie is opgebouwd uit drie minicollecties met elk een eigen uitgesproken thema: Great Adventure, Beyond Stardust & Jungle Fever.

Het unieke aan deze collectie is dat ze een totaalconcept bieden voor de kinderkamer. Van artwork tot karpet en van zitzak tot kussens. Zo stijl je je kinderkamer eenvoudig in één van deze thema's.

De drie minicollecties zijn geïnspireerd op actuele trends en kennen een creatieve vertaalslag in kleur en print. Door voor drie verschillende stijlen te kiezen spreken we een brede doelgroep aan.

Familiebedrijf MONDiART is een internationale handelsonderneming die al meer dan 30 jaar aan de weg timmert. Hoewel het hart van het bedrijf gevestigd is in designstad Eindhoven, is het ook vertegenwoordigt in Het Anker in Druten, De Woonindustrie in Nieuwegein. En sinds begin dit jaar heeft MONDiART ook een eigen showroom in Barneveld, waar ze aangesloten zijn bij het Dutch Interior Collectief. Ook op internationale beurzen zijn ze een graag geziene partij.

In onze inspiratievolle showroom van 1500m2 te Eindhoven presenteren wij onze collectie AluArt, Changeable Art Frames, Cushions, Gobelins, Wall Textiles, Carpets, Framings, Canvas en Mirrors. We zijn trots op onze logo ondertitel "inspired by the world, made in the Netherlands". Veel van onze producten ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij zelf in onze eigen werkplaats. Steeds meer van onze producten worden circulair. Neem onze Changeable Artframes. 100% recyclebaar, gemaakt voor 66% van PET-flessen. Bedrukt met biologisch afbreekbare inkt ,dus al met al geen gevaar voor onze kleinkinderen.

We doen meer dan alleen groothandel. Hotelprojecten, White labels, Private labels, wij kunnen u op vele manieren helpen en ondersteunen.

Dus neem gerust contact met ons op voor de "Grand tour" . Trouwens, we beginnen met een kopje koffie.

We hopen je snel te ontmoeten,

Team MONDiART