4-5 februari 2024

VINOOS - The Real WINE Soaps

Tover je dagelijkse wake-up routine om in wine happy hour!

Standnummer G.273

Over ons

Bij Vinoos benaderen we 'het ritueel wijn drinken' in alles vanuit de zintuigen, omdat we houden van wijn en in het bijzonder, van momenten die erdoor worden gecreëerd. We creëren vernieuwende, unieke wijnbelevingen die je als gift voor iemand anders of voor jezelf koopt. Bijzonder anders en uniek in de wereld. Altijd met als doel een moment te creëren voor elkaar (The Real Wine Gum) en/of voor jezelf (all-natural real Wine Soaps).

Je bent het waard, nét als het openen van die fles wijn om even stil te staan bij het moment. Geluksmomentjes en herinneringen creëren, daar gaat het om.

The Real Wine Gum is het eerste merk van Vinoos - flavours of Wine. Kleine eetbare wijnmoment verpakt in een mooi doosje om te zeggend at je iemand bijzonder vindt. Dat je graag weer eens een wijnmomentje wilt hebben met iemand. Een goed gesprek. (we-time)

Nu komen we op ShowUP uit met de 'Scents of Wine'. Dit is gegoten in artisanale real Wine Soaps. De wijnbeleving is nu gegoten in een Me-time concept. Je mag de fles best openen, ook als je alleen bent. Je bent het waard.

Deze mooie handgemaakte Wine Soap Collectie tovert je dagelijkse wake-up routine om in wine happy hour!

Kenmerken:
- Handgemaakt in een atelier in Parijs
- door een echte zeepmaker
- 100% plantaardige ingredienten
- met respect voor voorouderlijke kennis
- ingrediënten van de hoogste kwaliteit (klei, kastanjehoning uit de voet van de bergen in de Vogezen, algen, essential oils, planten)
- Je voelt het verschil met gewone zepen. Mooie mousse, zachte werking op de huid.