4-5 september 2022

Raintap

Happy when it rains!

Standnummer E.207

Contact

www.raintap.eu
info@raintap.eu
Statenlaan 8
6828we arnhem nederland
0682053416

Over ons

Start using rain: de Raintap van ontwerper Floris Schoonderbeek.

Een upgrade van de gewone regenton naar één slim waterstation. De Raintap vangt niet alleen het regenwater op maar activeert ook het gebruik ervan. De kraan, voetpomp en wasbak transformeren de Raintap van regenton naar handenwasstation naar compacte buitenkeuken.
Happy when it rains!

Door klimaatverandering is er sprake van waterproblematiek in de steden. Er is te veel of te weinig water. De opvang van regenwater tijdens regenachtige dagen, en het gebruik ervan tijdens drogere dagen, helpt bij de oplossing van dit probleem.
Laten we stoppen met het verspillen van drinkwater en meer regenwater gebruiken! De Raintap maakt de opvang, opslag en het gebruik van regenwater op een slimme manier onderdeel van je dagelijkse routine. Eenvoudig aan te passen aan je behoeften. Geef je planten water, maak je laarzen, surfspullen of tuingereedschap ermee schoon. Was je handen en spoel je verse oogst goed af in de wasbak. Met de optionele drinkwaterkraan is vers leidingwater ook altijd beschikbaar. Zo grijp je nooit mis! De Raintap kan zelfs worden ingezet als mobiel handenwasstation voor restaurants, winkels, festivals of events. Flexibel voor elke (openbare) locatie.
Your trash turned into tanks
De Raintap is ontworpen en geproduceerd in Nederland en is gemaakt van gerecycled plastic. Samen met SUEZ Recycling & Recovery Nederland hebben we je dagelijkse afval omgetoverd tot een ‘tijdloze tool’.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Raintap
Raintap
Raintap green
€ 379,00
Raintap
Raintap
Raintap orange
€ 379,00
Raintap
Raintap
Raintap grey
€ 379,00
Raintap
Raintap
fresh water tap Raintap
€ 55,00