4-5 september 2022

ZeBBz

Label met een missie

Contact

www.ZeBBz.nl
info@zebbz.nl
Zevendreef 3073
6605 VB Wijchen Nederland
0622729957

Over ons

Via Zebbz.nl verkopen we prachtige fashion en interieur artikelen met een bijzondere missie.

Namelijk om meer awareness te creëren over en bij te dragen aan meer onderzoek naar het zeer zeldzame BBSOAS syndroom.

Er zijn wereldwijd namelijk nog maar ongeveer 250 kinderen met het BBSOAS (Bosch-Boonstra-Schaaf Opticus Atrofie Syndroom) bekend.
BBSOAS wordt veroorzaakt door een afwijking in één van beide kopieën van het NR2F1-gen. Het allesoverheersende syndroom kent zeer diverse symptomen: epilepsie, slechtziendheid, autisme, adhd, slechthorendheid, spasme, verstandelijke beperking, motorische achterstand, etc.

Maar om kinderen met dit syndroom de zorg te kunnen bieden die ze nodig hebben, is er nog heel veel onderzoek nodig. En dat kost geld, heel veel geld.

Onze missie

We willen meer bekendheid geven aan het zeldzame syndroom BBSOAS. Door de speld in de hooiberg te laten groeien, worden er hopelijk meer kinderen tijdig gediagnosticeerd. Zo gaat er minder tijd verloren en kunnen de hoognodige therapieën sneller worden gestart. Hoe meer bekendheid hoe beter we onze kinderen kunnen helpen.

We zamelen geld in voor de Nr2F1-foundation voor meer onderzoek (van ieder verkocht product wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan de foundation).

We willen de kinderen in het zonnetje zetten; iedere kleur of print van een Zebbz product heeft zijn eigen naam, vernoemd naar een kindje met BBSOAS, de lotgenootjes van Zeb. Zo willen we onze kinderen overal ter wereld laten weten dat ook zij, puur als ze zijn, zichzelf mogen zijn. Door een product met hun naam, staan ze allemaal even in het zonnetje.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

ZeBBz
ZeBBz
Luxe producten met een bijzondere missie
€ 129,95