4-5 februari 2024

Blokzeep

Geniet meer, Gebruik minder!

Standnummer H.339

Contact

blokzeep.com
partners@blokzeep.com
Binckhorstlaan 36-C066
2516BE Den Haag Nederland
+31850470274

Over ons

Blokzeep is hét duurzame cadeau om mee te verwennen. Want onze producten zij niet alleen plasticvrij & natuurlijk, je herkent ze aan onze vrolijke geuren, kleurrijke verpakkingen en bovenal: heerlijke producten! Onze filosofie is dat duurzame producten niet minder lekker of mooi hoeven te zijn, maar er juist mógen zijn. Laten we samen duurzame producten het podium geven dat ze verdienen.

Bij Blokzeep bieden we daarom een breed aanbod plasticvrije en natuurlijke verzorgingsproducten, geschikt voor iedere bewuste winkelier en klant. Denk aan shampoo bars, maar ook natuurlijke deodorant, solide make-up remover of handige accessoires. Mooie producten voor jezelf en als cadeautje.

De rode draad door ons verhaal is duurzaamheid. Wij vinden dat wij mensen de natuur niet mogen opzadelen met afvalproducten, zoals plastic, die nauwelijks afgebroken kunnen worden en dus voorgoed zullen blijven bestaan. Daarom zijn onze verpakkingen volledig Cradle-to-Cradle gecertificeerd, dus CO2 neutraal, biologisch afbreekbaar (zelfs de inkt!) én volledig afvalvrij geproduceerd. Plastic vind je bij ons niet, niet in onze verpakkingen maar ook zeker niet als (micro)plastic in onze producten. Deze zijn namelijk 100% Vegan, Dierproefvrij en zonder parabenen en andere vervelende stoffen!

Wie wil jij verwennen?

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Shampoo & Conditioner bars
Shampoo & Conditioner bars
Natuurlijke Shampoo bars in 12 heerlijke geuren, voor verschillende haarsoorten. Één Blokzeep vervangt 2-3 plastic flessen shampoo, die hierdoor gelukkig niet de oceaan kunnen belanden.
€ 9,00
Body bars
Body bars
Plasticvrij douchen begint met Blokzeep Body Bloks. Verkrijgbaar in 12 heerlijke geuren en met een volledig biologisch afbreekbare verpakking (inclusief de inkt!).
€ 8,99
Face bars
Face bars
Bij geen ander merk vind je een volledige gezichtslijn zonder plastic! Een Make-up Remover bar, Gezichtsreiniger bar en Gezichtscreme bar, allemaal zonder troep en volledig (micro)plasticvrij.
€ 11,99
Scheerproducten
Scheerproducten
Bij Blokzeep vind je alles om plasticvrij en duurzaam mee te scheren. Niet alleen onze ScheerBloks, maar ook een prachtige safety razor en andere handige accessoires.
€ 9,99
Deodorant crème
Deodorant crème
Altijd lekker ruiken met 5 verschillende geuren en zónder chemische toevoegingen. Wij houden het graag simpel en fris!
€ 9,99
Accessoires
Accessoires
Voor het gebruik van Blokzeep is het belangrijk om de producten goed en droog te kunnen bewaren. Daar hebben we veel verschillende houders voor! Ook kan Blokzeep makkelijk mee op reis met één van onze reisblikjes.
€ 4,99