3-4 april 2022

KiCo Label

Standnummer C.137

Over ons

Gedeelde passie voor een stijlvol en duurzaam merk.

KiCo ( Kim & Cora) Label is ontstaan uit de wens om meer moeders en kinderen de unieke eigenschappen van natuurlijke materialen te laten ervaren. KiCo-producten zijn ontworpen en ontwikkeld met de bedoeling de consument dichter bij de natuur te brengen. Altijd met volledige transparantie van het productieproces, zodat je als consument verantwoord en bewust kunt kiezen voor eerlijke producten. Voor jezelf, voor je kind en voor de toekomst van de aarde. Onze producten zijn direct herkenbaar dankzij hun exclusieve en minimalistische design. Al onze producten zijn handgemaakt door vakmanschap en passie voor premium kwaliteit

Het beste voor je kindje, voor jou en voor de wereld

De nieuwe collectie van KiCo label combineert al het goede uit de natuur met optimaal draagcomfort en stijlvolle tijdloosheid. Die combinatie van factoren komt terug in alle wollen, linnen en katoenen items die KiCo label ontwikkelt. Alles met het oog op wat het beste is voor je kindje, voor jou en voor je omgeving.

Want de natuur heeft ons deze prachtige materialen niet voor niets gegeven. Door deze materialen terug te brengen in onze kledingkast groeien onze kinderen op in harmonie met de natuur en zorgen we samen voor een betere wereld. Dat is waar wij ons als KiCo label aan verbinden.

Wie zitten achter het Label?

De gezichten achter KiCo label zijn Kim Bongers en Cora Erinkveld. Beiden moeder,beiden een passie voor mode én een grote behoefte om de goede eigenschappen vande natuur terug te laten komen in een nieuw label. Die gezamenlijke passie leidde alsnel tot herkenning en een bijzondere klik. Zo werden de eerste ideeën voor eenprachtige collectie geboren.

Cora deed ervaring op bij diverse modebedrijven en werd drie jaar geleden distributeurvan Alwero in Nederland en België. Kim verdiende haar sporen als ondernemer met haareigen online shop voor kwaliteitsmatrassen voor baby’s.

De inspiratie haken we uit onze dagelijkse gebeurtenissen, van reizen, de mooie natuur waar we wonen tot aan de speeltuin met de kids.

Fairmade & slowfashion

Wij willen je de zuiverste kleding & accessoires bieden die je ooit op je huid hebt gevoeld. Om dat te doen, schrappen we alles wat je niet nodig hebt. Onze materialen zijn allemaal 100% natuurlijk. Wij besteden bijzondere aandacht aan een duurzaam process als het gaat om productie en verpakking. Wij vermijden plastic zoveel mogelijk, zijn al onze producten van premium kwaliteit en er wordt tijdens de productie gelet op het welzijn van mensen en de planeet. De werkomstandigheden van de arbeiders zijn veilig en er is sprake van eerlijke handel en eerlijke lonen. Wij verzenden daarnaast ook klimaatneutraal. Goed voor jou en je kindje, goed voor het milieu.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

KiCo Label newborn babysuit
KiCo Label newborn babysuit
KiCo Label newborn babysuit / babypakje is gemaakt van 100% merino wol met extra zachte kwaliteit voor het tere babyhuidje. Door de enorme zachtheid van deze merino wol voelt deze playsuit als een tweede huid. Hierdoor is het extra aangenaam voor jouw ba
€ 74,95
Kico Label muslin hoeslaken
Kico Label muslin hoeslaken
KiCo Label muslin hoeslakens. Deze hoeslakens zijn gemaakt van 100% fairtrade katoen en voorgewassen waardoor hij extra zacht is. Deze mousseline katoenen stof ademt, is anti-allergisch en houdt je heerlijk warm. Het hoeslaken heeft een elastische band v
€ 14,95
KiCo Label deken boucle Circle
KiCo Label deken boucle Circle
KiCo Label deken boucle circle. Een heerlijke zachte deken gemaakt van 100% wol in een cirkel boucle uitvoering. De deken heeft een dubbele laag dus hij is lekker warm voor je kleintje. Wol ademt en zweet niet, waardoor je perfect op lichaamstemperatuur b
€ 39,95
KiCo Label Haarband boucle
KiCo Label Haarband boucle
KiCo Label haarband voor volwassenen. Mooie haarband gemaakt van 100% wol boucle. Door de speciale boucle wol krijgt de haarband een mooie structuur. De haarband is houdt je heerlijk warm in de koude wintermaanden.
€ 19,95
KiCo Label babyslofjes merinowol
KiCo Label babyslofjes merinowol
KiCo Label slofjes gemaakt van merino wol in de kleur beige. Heerlijke zachte slofjes die ademen. Perfect om je kleintje op lichaamstemperatuur te houden. De slofjes sluit je door middel van een koordje die je kunt strikken.
€ 24,95
KiCo Label newborn swaddle merinowol
KiCo Label newborn swaddle merinowol
KiCo Label swaddle gemaakt van 100% merino wol. Een perfecte inbakerzak als je kleintje moeite heeft met in slaap vallen. Baby's die alleen maar hazenslaapjes doen, snel overprikkeld zijn en veel huilen zonder dat er een aanwijsbare oorzaak is gevonden he
€ 74,95