4-5 september 2022

Homata

Homata geeft de voorkeur aan handgemaakte producten, natuurlijke materialen en traditionele ontwerpen in een eigentijdse geest.

Contact

www.homata.fr/
homata@beauagency.com
181 Avenue de la République
59110 La Madeleine Frankrijk
0033-385451370

B2B Sales
Beau Agency
www.beauagency.com/homata-nl/
homata@beauagency.com
Edith Mooij
0033-385451370

Over ons

Homata is een frans lifestyle merk dat opgericht is in 2019 door twee collega's uit Lille, die elkaar ongeveer 30 jaar geleden hebben leren kennen toen ze allebei bij La Redoute werkten.

Jarenlang hebben ze samen voor hun werk gereisd en tijdens deze reizen brachten ze altijd prachtige voorwerpen mee terug naar Frankrijk. Deze mooie schatten van keramiek, aardewerk en natuurlijke materialen bracht hen ertoe om het merk Homata te creëren.

Homata biedt een collectie aan voor een chique etnisch gestileerd huis, die authenticiteit en extra ziel aan een interieur brengt.
Door de voorkeur te geven aan handgemaakte producten en natuurlijke materialen, en door het gebruik van traditionele ontwerpen in een hedendaagse geest, biedt Homata creaties en unieke stukken, oftewel schatten van de wereld !

De collectie van Homata wordt op dit moment verkocht in ongeveer 8 landen. Nu wordt het tijd om ook in Nederland deze mooie collectie aan te gaan bieden.
Iets wat wij heel graag doen, omdat wij denken dat deze collectie prima kan aansluiten bij diverse merken die nu reeds in Nederland aangeboden worden.