4-5 september 2022

HamaManiac

Contact

www.hamamaniac.de
info@hamamaniac.de
Eisenbahnstraße 9
88212 Ravensburg Germany
+49 152 26908371

Over ons

Ons label heet HamaManiac: All about Cotton!

Onze Turkse achtergrond bevordert onze vitaliteit, geest en liefde voor traditie, die tot uitdrukking komt in ons merk. We zijn gepassioneerd door Hamam-Towels omdat we van ze houden: hun kleuren, hun patronen, hun handwerk en hun veelzijdigheid.
Onze hamamdoeken, eigenlijk Peshtemal genoemd, zijn exclusief handgeweven, voor 100% gemaakt van katoen en komen oorspronkelijk uit de traditionele Anatolische badcultuur. Het gladde zijdeachtige gevoel zorgt ervoor dat je je eraan wilt vastklampen.
Omdat het element katoen het hoofdbestanddeel is van onze Hamam-Towels - geen verrassing - kreeg het ook het logo van ons label. De katoenen bloem accentueert dit eenvoudige, maar kostbare basismateriaal. Hoewel het zo'n basismateriaal is, maakt de diversiteit van het gebruik ze kostbaarder. Ze staan ​​je overal bij: op het strand & bij het zwembad, in de stad & op reis en bij je thuis! We houden gewoon van ze!
Kom meer over ons te weten met #hamamaniac @instagram & vind onze superzachte Crinkled Plaids op de ShowUp-tentoonstelling!