29-30 januari 2023

BYART CRYSTALS & JEWELLERY

Gevestigd in Nederland met een Braziliaanse ziel, streeft BYART Crystals ernaar om kristallen (edelstenen) en sieraden te produceren en verkopen die zorgvuldig zijn verkregen en om de beste kristallen te matchen met uw behoeften.

Standnummer E.175

Contact

byartcrystals.com
info@byartcrystals.com
Raadhuisstraat 15
1016DB Amsterdam Netherlands
06 27363382

B2B Sales
B2B agentschap
byartcrystals.com
marney.juda@byartcrystals.com
Marney Juda
+31 0625401133

Over ons

BYART is opgericht door Fabio Onofri, die werd geboren in een regio die bekend staat om zijn edelstenen, waar hij gepassioneerd groeide over het onderwerp. Enkele jaren later verhuisde hij naar de grote stad voor betere werkmogelijkheden, ging op jonge leeftijd met pensioen en besloot een bedrijf te openen dat verband hield met zijn passie. In 1995 opende BYART Crystals & Gemstones haar deuren in Belo Horizonte, Brazilië.
Snel vooruit, Fabio's dochter, Andrea, bouwde haar carrière op in de zaken- en bedrijfswereld in Brazilië en het VK. Omdat ze een meer zinvol pad wilde volgen, besloot ze haar zakelijke optreden op te geven en terug te gaan naar Nederland, een plaats waar ze haar Master in Business Administration studeerde. Toen realiseerde ze zich dat ze het bedrijf van haar vader kon verbinden met haar passie voor spiritualiteit en welzijn, waardoor BYART naar Europa kwam. Een stukje Braziliaanse soul in Nederland.

Het hele BYART-proces wordt zorgvuldig ingekocht, van de aankoop van de grondstof tot de productie ervan. Het wordt op verantwoorde wijze gemaakt door lokale gemeenschappen en kleine extractors in Brazilië, wat bijdraagt ​​aan de ontwikkeling ervan.
Diversiteit, inclusie en respect zijn sterke pijlers bij BYART. We zijn een divers team met meerdere nationaliteiten en etnische achtergronden. Elke persoon is belangrijk, evenals hun geestelijke gezondheid.

We combineren drie hoofdfactoren:
(1) de jarenlange ervaring in edelstenen van Fabio,
(2) de kwaliteit van kristallen van onze leveranciers getest door de jaren heen,
(3) de passie van Andrea om mensen te helpen problemen op holistische wijze te overwinnen met het gebruik van kristallen.
BYART bedient mensen die bewust op zoek zijn naar sieraden en kristallen die voordelen bieden die verder gaan dan schoonheid. Een kristallen ketting is niet alleen een mooi accessoire, het heeft ook zijn energetische voordelen.
BYART biedt een ervaring voor elke persoon die het bedient, leert de betekenis van elk kristal, de effecten ervan, en matchmaking van de beste kristallen voor hun behoeften, waardoor hun leven verandert.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Ring Big Raw Pyrite, gold plated
Ring Big Raw Pyrite, gold plated
€ 74,90
Citrine raw - necklace
Citrine raw - necklace
€ 69,90
Bracelet Raw Aquamarine, gold plated
Bracelet Raw Aquamarine, gold plated
€ 64,90
Ring Wrapped Raw Citrine, gold plated
Ring Wrapped Raw Citrine, gold plated
€ 59,90
Golden Triangle Necklace, gold plated
Golden Triangle Necklace, gold plated
€ 85,90
Earrings Hoops Citrine raw, gold plated
Earrings Hoops Citrine raw, gold plated
€ 41,90