4-5 september 2022

Timi of Sweden

Standnummer E.208

Contact

www.timi.se
info@nouveaublanche.com
Johan van Hasseltweg 20A
1022WV Rotterdam Nederland
0624345594

B2B Sales
Nouveau Blanche
www.nouveaublanche.com
info@nouveaublanche.com
Claire Roedolf
0624345594

Over ons

Timi of Sweden is in 2010 opgericht in het zuiden van Zweden door Tifanny en haar man Mikael. De naam Timi komt van de eerste twee letters in elk van hun namen.

Wij zijn een groep vrolijke mensen. Wij maken handgemaakte cadeauproducten die een glimlach op je gezicht toveren. Onze grootste prioriteit is het geluk van zowel onze klanten als onze medewerkers.

Elk product dat uit onze creatieve studio komt, is met liefde gemaakt en zit vol kleine verrassingen in elk detail. We zijn begonnen met sieraden, verpakt in mooie kaarten, en hebben ons concept sindsdien verder ontwikkeld en onze productlijn uitgebreid met producten als ansichtkaarten, wenskaarten, notitieboekjes, telefoonhoesjes en andere leuke cadeauproducten.

We zorgen ervoor dat we een beetje geluk achterlaten in alles wat we doen. Als onze partners kunt u er zeker van zijn dat alles wat we produceren van goede kwaliteit is en een positieve impact op de wereld heeft. We doen ons best om het milieu te sparen en mensen te helpen via ons opleidingsprogramma voor medewerkers.

Bij Timi of Sweden geven we om de mensen met wie we werken, hoe onze producten worden gemaakt en de positieve impact die we op de wereld achterlaten. Onze fabriek is ruim en biedt een goede werkomgeving voor onze medewerkers, zodat ze trots kunnen zijn op hun werk en gelukkig en comfortabel kunnen werken. We voorzien onze medewerkers van gratis eten en een veilige werkomgeving. We ondersteunen ook een educatieprogramma voor de kinderen van onze medewerkers om hen te helpen een betere toekomst te krijgen. Bij alles wat we doen, willen we de wereld een beetje gelukkiger achterlaten.