1-2 september 2024

Storywalls

Laat kinderen eindeloos fantaseren.

Over ons

Storywalls is muurbekleding met een verhaal.

In de wereld van kinderkamerinrichting is het makkelijk verdwalen. Er zijn zoveel vrolijke prints en stijlen dat het moeilijk is om er echt uit te springen. Storywalls is de welkome uitzondering. De handgemaakte paper art illustraties op het behang van Storywalls vertellen dierenverhalen waarin je steeds weer iets nieuws ontdekt. En het meest bijzondere is: bij elke print hoort een zoekboek dat jong en oud uitnodigt om verder te fantaseren over de dieren op de muur. 

De eerste muurbekleding met zoekboek
Storywalls biedt mooie kwaliteit behang, textielposters en muurstickers in combinatie met een boek met verhalen, spelletjes en zoekopdrachten. Het boek brengt de wereld op de muur tot leven waardoor ouders en kinderen samen kunnen ontdekken dat dino’s ook houden van verstoppertje spelen, dat kikkers kunnen dansen en dat herten heel verlegen kunnen zijn. Het zoekboek van Storywalls nodigt kinderen ook uit om buiten op avontuur te gaan. Klim in bomen, spring in het water, ga in de bosjes op zoek naar gekke beestjes. En ontdek dat er overal om je heen zoveel te beleven is.

Natuur als inspiratiebron
Bij Storywalls staat de natuur altijd centraal. De thema’s waar je nu al uit kunt kiezen zijn dino’s en het bos. Binnenkort komt daar de zee bij. Elk thema is ontworpen met het doel om de fantasie van kinderen te prikkelen. Op het eerste gezicht zie je één mooie illustratie op de muur en hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. Net als in de echte natuur. 

Storywalls is bedacht door Neeltje Vervoort alias OrigiNeeltje. Haar illustraties vertellen verhalen die jong en oud uitnodigen om te fantaseren, de natuur in te gaan en te ontdekken wat er allemaal te beleven is. ​

Storywalls is te koop via storywalls.nl
Gericht op kinderen van 2-5 jaar.