1-2 september 2024

Verhalenboetiek

De Verhalenboetiek is een boetiek met de woorden die je zoekt, maar niet meteen vindt. Om te vieren, wensen, bewonderen & troosten. Op stijlvolle postkaarten, liefdevolle odes en in doosjes vol wensen en troost.

Standnummer D.114

Contact

www.verhalenboetiek.be
info@verhalenboetiek.be
Tommeltlaan, 13
2640 Mortsel Belgium
+32486966943

B2B Sales
Verhalenboetiek
www.verhalenboetiek.be
info@verhalenboetiek.be
Leila Kandil
+32486966943

Over ons

Professioneel verhalenverteller Leila Kandil schreef jaren als jaren als copywriter en redacteur voor een breed gala aan bedrijven en magazines. Al die luister- en schrijfervaring stopt ze nu, samen met haar ontembare honger naar betekenis en de meestzeggende woorden, in haar eigen Verhalenboetiek. Een boetiek boordevol schone woorden, persoonlijke verhalen, herinneringen, wensen en troost. In boeken en boekjes, op odes en kaarten, in kostbare mijlpaaldozen.

Zodat iedereen de woorden kan vinden die hij of zij zoekt. Om weg te geven en een zalige deugd te doen. Of om te houden en te koesteren. ‘Omdat de schoonste dingen zo vaak ongezegd blijven.’

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

conversatie servetten
conversatie servetten
Servetten voor betekenisvolle diners met heerlijke gesprekken. over het leven, de wereld, over dromen en valkuilen, over pakkende momenten en hilarische anekdotes.over jou en je tafelgasten.
€ 9,90
Wensenboek
Wensenboek
het boek met de woorden die je zoekt voor op je kaarten, in je brieven en berichten
€ 24,90
doosje vol wensen
doosje vol wensen
een koesterdoosje vol onbeschreven wenskaartjes voor in een wensboom of aan je cadeautjes
€ 49,90
Ode
Ode
een liefdevolle ode aan je mama
€ 6,90