3-4 september 2023

Verhalenboetiek

De Verhalenboetiek is een boetiek boordevol inspiratie & woorden voor jouw liefde, wensen, herinneringen & mijlpalen. Omdat we allemaal meer dan eens op zoek zijn naar de juiste woorden, maar ze niet altijd vinden.

Standnummer E.211

Contact

www.verhalenboetiek.be
info@verhalenboetiek.be
Tommeltlaan, 13
2640 Mortsel Belgium
+32486966943

B2B Sales
Verhalenboetiek
www.verhalenboetiek.be
info@verhalenboetiek.be
Leila Kandil
+32486966943

Over ons

Professioneel verhalenverteller Leila Kandil schreef jaren als jaren als copywriter en redacteur voor een breed gala aan bedrijven en magazines. Al die luister- en schrijfervaring stopt ze nu, samen met haar ontembare honger naar betekenis en de meestzeggende woorden, in haar eigen Verhalenboetiek. Een boetiek boordevol schone woorden, persoonlijke verhalen, herinneringen, wense en troost. In boeken en boekjes, op odes en kaarten, in kostbare mijlpaaldozen.

Zodat iedereen de woorden kan vinden die hij of zij zoekt. Om weg te geven en een zalige deugd te doen. Of om te houden en te koesteren. ‘Omdat de schoonste dingen zo vaak ongezegd blijven.’

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

conversatie servetten
conversatie servetten
Servetten voor betekenisvolle diners met heerlijke gesprekken. over het leven, de wereld, over dromen en valkuilen, over pakkende momenten en hilarische anekdotes.over jou en je tafelgasten.
€ 9,90
postkaart Ik vind je prachtig
postkaart Ik vind je prachtig
Een liefdevolle kaart met enveloppe
€ 3,00
wensboeket
wensboeket
een boeket vol wensen. als originele wensboom op je memorabel feest of als liefdevol cadeau
€ 75,00