4-5 september 2022

The bonnie collection

Paper wishes for bonnie moments

Over ons

Een special someone verrassen met een artistieke kaart in mini posterformaat? The bonnie collection creëert artistieke wenskaarten voor diverse gelegenheden.

Kleurrijk, creatief, verrassend en verwarmend. Kaarten om in te kaderen!

Verzamelaar van grote en kleine gelukjes. Gepassioneerd door warme creaties. Mama van twee dochtertjes. Criminologe en seksuologe by books, illustrator by heart. Maak kennis met Anke De Vos, de creatieve draaischijf van The bonnie collection.

In december 2018 streek ze met haar gezin neer in Schotland. Als jonge mama in een expatgezin, herontdekte ze haar passie voor tekenen. Een ruwe schets op papier zetten, een warm kleurenpalet samenstellen, experimenteren met pastelkrijt, houtskool en aquarel, Gewapend met haar allereerste schetsboek nam ze een zijsprong van haar academisch parcours om te doen waar haar hart ligt: illustreren en mooie dingen creëren.

Vandaag, terug op Belgische bodem, leeft Anke zich creatief uit in haar atelier in Bornem. Daarvoor laat ze het digitale luik aan haar voorbijgaan en gaat ze terug naar de artistieke basis.

De handgemaakte wenskaarten van The bonnie collection stralen iets authentieks uit. Puur, kleurrijk en altijd met een herkenbare bonnie toets.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Daddy love
Daddy love
€ 4,50
Luckily there's coffee
Luckily there's coffee
€ 4,50
Sandy bum
Sandy bum
€ 4,50
Confetti
Confetti
€ 4,50