4-5 februari 2024

FÉ QUARTZ

Natural Crystal Selenite Lamp

Contact

www.fequartz.nl
hi@fequartz.nl
Nedereindseweg 578
3546 PV Utrecht Nederland
+31 6 53 66 83 38

B2B Sales
Dorne International B.V.
www.fequartz.nl
marjolein@fequartz.nl
Marjolein van Bijnen
+31653668338

Over ons

FÉ is ontstaan als een uniek- en natuurlijk verlichtingsconcept, dat staat voor functioneel-, duurzaam- en tijdloos design met speciale aandacht voor de natuurlijke materialen en schoonheid van de details.

A piece of ART
Het FÉ Team, dat samenwerkt met craftsmen uit Mexico creëert met veel passie exclusieve handgemaakte lampen van seleniet, waarbij de balans tussen het natuurlijke en het design centraal staat. De FÉ Collectie bestaat uit decoratieve items die stuk voor stuk uniek zijn qua karakter, grootte, tinten en vormgeving.

The new interior MUSTHAVE
Van opaque tot parelmoer, doorzichtig of doorschijnend…
Met haar warme- en zachte licht, is de FÉ Lamp een bijzonder accessoire dat ontworpen is om een personal touch te geven aan de sfeer en decoratie van het interieur. Vanwege het organische design en de natuurlijke, neutrale kleurstelling blend de tijdloze FÉ Lamp subtiel in.

Baby & Kids
Harmonie, geborgenheid en een rustgevende sfeer: de FÉ lamp straalt het allemaal uit. Dat maakt haar ook zeer geschikt als prachtig vormgegeven nachtlampje om fijn bij weg te dromen voor elke baby- en kidsroom.

Fijn DUURZAAM
De FÉ lamp maakt gebruik van LED Technology. De pre-geïnstalleerde 3W/300 lumen LED is zeer energiezuinig en heeft een lange levensduur. De lamp komt inclusief roterende dimmer zodat een ieder de lichtintensiteit en gewenste ambiance kan instellen.

Een onmisbaar accent voor een FEEL-GOOD LIFESTYLE
Vanwege de bijzondere eigenschappen van seleniet, is de FÉ lamp niet alleen een eyecatcher voor het interieur, maar is zij ook bijzonder geschikt als ondersteunend accessoire voor een happy & healthylifestyle.

FÉ, mooi om te krijgen, mooi om te geven. . .

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

FÉ Small
FÉ Small
Create ambiance with your Natural Crystal Selenite Lamp
€ 115,00
FÉ Medium
FÉ Medium
Your sustainable beauty, the FÉ Natural Crystal Selenite Lamp
€ 140,00
FÉ Large
FÉ Large
Feel happy & healthy with your Natural Crystal Selenite Lamp
€ 160,00
FÉ re-usable Giftbag
FÉ re-usable Giftbag
Jouw FÉ komt inclusief stijvolle giftbag, uitgevoerd in Mexicaans manta katoen.