3-4 september 2023

Nature Bar

Nature Bar is zeep met een missie: mensen inspireren om beter voor zichzelf en de natuur te zorgen.

Contact

www.naturebar.co/nl/
info@naturebar.co
Sint Annendwarsstraat 9
1012 HC Amsterdam Nederland
0618423709

Over ons

In het zeepatelier in Amsterdam worden de natuurlijke zeep en shampoo bars geheel volgens traditionele wijze met de hand gemaakt. Elke nature bar, is dus net als jij, uniek.

Wij gebruiken alles wat de natuur heeft te bieden. Daarom bevat elke zeep & shampoo bar een circulair kerningrediënt. Denk aan overgebleven sinaasappelschillen van een juice bar.

In dit prachtige product komt voor mij alles samen: connectie met de natuur, het zorgen voor jezelf en de aarde en de impact die jij als consument wel degelijk kunt maken.

Het begin
Tijdens een prachtige reis door Latijns-Amerika zag ik met eigen ogen de impact van ons huidige (over)consumptiegedrag. Bergen plastic afval zo ver als ik kon zien, voordat ik het strand kon bereiken. Maar ook mensen die off the grid woonde en nog een onwijze connectie hadden met de natuur. Van blad tot wortel alles werd gebruikt. Daar diep in de Amazone bestond geen afval. En dat inspireerde mij. Als het daar kan, dan kan dat hier toch ook?

Circulaire kerningrediënt
Samen met lokale ondernemers gaat Nature Bar verspilling tegen en werken wij samen aan een circulaire economie. Elke natuurlijk, handgemaakte zeep en shampoo bar van Nature Bar bevat een circulair kerningrediënt. Denk aan een bier shampoo bar van granen die overblijven na het bierbrouwproces. Ingrediënten die nog steeds ongelooflijk waardevol zijn maar die anders weggegooid zouden worden.

Let's raise the bar together!

Marlies van Heusden
Founder Nature Bar

Categorieën
Personal Care

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Orange & Calendula bar
Orange & Calendula bar
Perfect voor een gevoelige en geïrriteerde huid die wat extra liefde kan gebruiken.
€ 7,25
Beer Shampoo Bar
Beer Shampoo Bar
De speciale formule van biologische oliën zoals shea boter, bier en rhassoul klei geeft je haar een extra lift en gezonde uitstraling.
€ 8,45
Apple & Chamomile baby-mild bar
Apple & Chamomile baby-mild bar
Ervaar de verzachtende werking van appel en kamille. Uiteraard is de baby milde zeep van Nature Bar helemaal geur- kleurstoffen en parfumvrij.
€ 7,25
Nature Bar giftset
Nature Bar giftset
Probeer ze allemaal met dit heerlijke luxe zeep cadeau pakket! In het zeep cadeau pakket van Nature Bar vind je 8 mini handgemaakte en natuurlijke zeep en shampoo bars van Nature Bar.
€ 17,50
Conditioner bar avocado
Conditioner bar avocado
De speciale formule van avocado olie, shea boter en tarwe proteïnen voeden je haar en geven het een natuurlijke glas.
€ 11,95
Baby giftset
Baby giftset
Het luxe duurzame kraamcadeau pakket van Nature Bar bevat niet alleen iets leuks voor de nieuwe baby maar ook voor de ouders.
€ 34,95