4-5 februari 2024

Vertellis

Op een missie om mensen dichter bij elkaar te brengen en meer tijd offline te stimuleren.

Contact

www.vertellis.nl
michelle@vertellis.nl
Berckheydestraat 32RD
2021ET Haarlem Nederland

Over ons

Bij Vertellis is het onze missie om echte connectie, zelfbewustzijn en verbondenheid te creëren met behulp van krachtige producten. Om mensen dichter bij elkaar te brengen en meer tijd offline te stimuleren.

Ga leuke en betekenisvolle gesprekken aan met je vrienden, gezin en/of je partner met onze vragenkaartspellen. En ervaar meer energie, minder stress en betere relaties dankzij onze unieke mindfulness-dagboeken en methodes voor volwassenen en kinderen.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Vertellis Chapters - Dankbaarheidsdagboek
Vertellis Chapters - Dankbaarheidsdagboek
Dit is niet zomaar een dagboek… ✍️ Maak kennis met Vertellis Chapters. Ons unieke dagboek brengt door middel van leuke, stimulerende vragen de kracht van zelfreflectie in jouw dagelijks leven.
€ 27,00
Vertellis KIDS
Vertellis KIDS
Vertellis KIDS is een educatief en speels vragenboekje voor kinderen van 6 tot 12 jaar om hen te helpen gelukkiger en bewuster in het leven te staan. Een stukje mindfulness en plezier in een boek!
€ 27,00
Het Kernwaarden Spel
Het Kernwaarden Spel
De leukste manier om jezelf en elkaar te leren kennen. Verlaag je stress, verbeter je keuzes en ontdek een nieuwe kant van jezelf… en je vrienden! Ken je eigen kernwaarden en je leven wordt een stuk leuker.
€ 19,00
Vertellis Gezinseditie: ouders & kinderen
Vertellis Gezinseditie: ouders & kinderen
Dit unieke vragenkaartspel voor het hele gezin zorgt voor leuke en betekenisvolle gesprekken tussen ouders en hun kinderen.
€ 19,00
Vertellis Feestdagen-editie
Vertellis Feestdagen-editie
Vertellis is het ultieme vragenkaartspel dat zorgt voor een nog hechtere band met de mensen om wie je geeft. En wat is nu een beter moment om deze band te versterken dan wanneer je samenkomt voor één van jullie tradities?
€ 19,00
Vertellis Feestdagen-editie: het vervolg
Vertellis Feestdagen-editie: het vervolg
Ons populairste vragenkaartspel heeft na 5 jaar eindelijk een vervolg! 46 nieuwe, prikkelende vragen, extra groepsvragen en een mooie mix van diepgaande en luchtigere vragen
€ 19,00