4-5 februari 2024

All The Ways to Say

Papier & goederen voor plantverslaafden en reisliefhebbers

Contact

allthewaystosay.com/
contact@allthewaystosay.com
6 rue du carreau de la mine
13590 Meyreuil FRANCE
+33613927850

Over ons

Over het merk
All the Ways to Say, opgericht in 2015, lanceerde zijn eerste collectie, gebaseerd op wenskaarten en notitieboekjes. Met een groot onthaal breidde het merk de collectie in de loop van de tijd uit met art prints, emaille pins, sleutelhangers, notitieblokken, laptophoezen, puzzels... en diverse producten.

De kunstenaar achter het bedrijf is Claire Leina, een art director en patroonontwerper, die voor verschillende bekende merken heeft gewerkt. Ze ontwikkelt nu originele collecties, gebaseerd op met de hand geschilderde illustraties, en werkt aan productontwikkeling. Met haar man en partner Jean-Charles, die in 2016 bij het bedrijf kwam, is het doel van het team om zich op elk detail te concentreren om mooie en hoogwaardige producten te creëren, waar ze echt van houden en waar ze trots op zijn.
De producten van All the Ways to Say zijn nu verkrijgbaar in verschillende winkels over de hele wereld, in Europa, Noord-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Taïwan, Israël en Singapore.

Het kan ons echt schelen
- Milieuvriendelijke materialen
Het is belangrijk voor ons om ons te concentreren op materialen van de hoogste kwaliteit die beschikbaar zijn om de beste producten te creëren. FSC-papier en hout, evenals 100% gerecycled polyester worden meestal gebruikt om onze producten te produceren.

- FSC-papier en hout
We zijn toegewijd om onze papierwaren in Frankrijk vanaf het begin op FSC-papier te drukken. Ook onze houten dienbladen zijn gemaakt van FSC-hout. Het FSC-systeem geeft de zekerheid dat producten zoals hout en papier op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier zijn geoogst.
Ook onze enveloppen zijn gemaakt van gerecycled papier.

- Gerecycled polyester
Ons nieuwe assortiment mouwen en tassen is nu gemaakt van 100% gerecycled polyester uit de inzameling van plastic afval of gebruikte plastic flessen, die worden omgezet in vezels.

- Plastic verminderen
Waar mogelijk gebruiken we sterk papier in plaats van plastic voor het inpakken van bijna alle producten. Onze posters zijn verpakt in een kartonnen en PET-vel, ze zijn beide recyclebaar. We gebruiken PET, wat recyclebaar plastic is, wanneer we geen papier kunnen gebruiken.
We gebruiken biologisch afbreekbare maïszetmeelzakken voor onze producten.

- Lokale productie waar mogelijk
80% van onze producten wordt gemaakt in Frankrijk en 90% in Europa. We zijn meer dan blij om onze papierwaren (kaarten, agenda's, notitieboekjes, kalenders, weekplanners, notitieblokken, kleurboeken, potloden en posters) in Frankrijk te maken. Het nieuwe assortiment hoezen en tassen wordt nu gemaakt in Portugal en onze houten dienbladen worden gemaakt in Zweden.

- Klimaatverandering
We voelen ons erg betrokken bij de milieuproblematiek en proberen daar zoveel mogelijk actief mee bezig te zijn. We zijn er trots op 1% van onze omzet terug te geven aan het behoud en herstel van de natuurlijke omgeving via 1% FOR THE PLANET.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Greeting cards
Greeting cards
A6 Cards. Printed in France.
Stationery
Stationery
Notebooks・Planners ・Notepads
Home decor
Home decor
Posters ・Wooden Hangers ・Trays
Puzzles
Puzzles
1000 pieces puzzles. Designed and Made in France.
Bag Range
Bag Range
Totebags ・Laptop sleeves・Toiletry bags ・Pouch bags ・Made in Portugal with 100% recycled polyester
Accessories
Accessories
Enamel pin's ・Enamel keychains ・Scrunchies