1-2 september 2024

Aia*

A sexual wellness brand that fits today's world

Contact

www.timeforaia.com
info@timeforaia.com
Vasco da Gamastraat
1057VM Amsterdam Nederland
0610392123

Over ons

Kort even voorstellen, mijn naam is Hugo en samen met mijn zusje Simone hebben wij Aia* Intimacy gestart.

Wat doen we? We hebben een nieuw sexual wellness merk opgezet genaamd Aia* – jouw partner voor intimacy essentials. Onze missie met Aia* is om intimiteit te stimuleren en mensen uit te dagen om nieuwsgieriger te zijn. Dat doen we met een aantal producten: 100% natuurlijk glijmiddel, sensuele gel, delay gel, 100% massage olie en toy cleaner. Allen verpakt in mooie glazen recyclebare flesjes en gemaakt in Nederland. De producten zijn 94% tot 100% natuurlijk. Daarnaast bieden we een mooie giftbox aan van gerecycled karton met 3 kleine flesjes glijmiddel, massage olie en stimulating gel.

In de toekomst streven we ernaar om alles van 100% natuurlijke ingrediënten te maken en volgend jaar willen wij de eerste stappen zetten om een B Corp te worden. Daarmee willen we een duurzaam en esthetisch alternatief aanbieden voor sexual wellness producten die je - in plaats van in je nachtkastje - erop kan zetten. Zo combineren we duurzaamheid met iets moois (in onze ogen).

_

Intimiteit. Voor de een staat het voor het uiten van je affectie voor iemand, voor de ander gaat het vooral om het bereiken van een hoogtepunt, en het kan goed zijn dat jij er weer een heel ander gevoel bij hebt. Wat we waarschijnlijk met elkaar gemeen hebben: we snakken ernaar. Dat intimiteit belangrijk is, daar twijfelen we niet aan. Daarom willen we de intimiteit van nu voor iedereen stimuleren. Zonder poespas.

De intimiteit van nu, voor iedereen, dat is voor ons Aia*. Een paradijselijk eiland waar nieuwsgierigheid en onbevangenheid rijkelijk worden beloond. Een plek waar je je open kan stellen voor de ander en waar je, ongeacht je seksualiteit, volop in intimiteit op kan gaan.

Dat doen we eerlijk en milieuvriendelijk, met sexual wellness producten die op duurzame wijze in Nederland worden gemaakt. Het totale plaatje, en flesje, zodat jij optimaal van intimiteit kan genieten.

Time for intimacy
Time for Aia*

Categorieën
Personal Care

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Natuurlijk glijmiddel
Natuurlijk glijmiddel
100% natuurlijk glijmiddel op waterbasis (100ml)
€ 17,95
Stimulerende gel
Stimulerende gel
Stimulerende gel (30ml)
€ 14,95
Massageolie
Massageolie
100% natuurlijke massageolie (100ml)
€ 14,95
Delay gel
Delay gel
Delay gel (30ml)
€ 14,95
Toy cleaner
Toy cleaner
Toy cleaner (100ml)
€ 11,95
Intimacy essentials box
Intimacy essentials box
Natuurlijk glijmiddel (30ml), natuurlijke massage olie (30ml) en een stimulerende gel (15ml)
€ 27,50