1-2 september 2024

Potje Geluk

The gift that gives back

Contact

www.potjegeluk.com
dianne@potjegeluk.com
Zeeweg
1931vH Egmond aan Zee Nederland

Over ons

Potje Geluk is tijdens de corona lockdown in 2020 opgericht met de missie om zoveel mogelijk positiviteit te verspreiden, door mensen een persoonlijk geluksmomentje te bezorgen. Wij geloven namelijk dat hoe meer positiviteit we uitstralen en aan anderen geven, hoe meer we daarvan terugkrijgen. Ons merk is er voor iedereen die een ander een beetje extra aandacht en liefde gunt, om de wereld samen - hoe kleinschalig ook - een mooiere plek te maken.

De producten van Potje Geluk zijn uniek en met liefde handgemaakt. We gebruiken de mooiste materialen om persoonlijke cadeaus
en woonaccessoires te maken die mensen verrassen, opvrolijken of ontroeren. Omdat we vinden dat het 'drukke leven' van tegenwoordig niet ten koste mag gaan van het geven van liefde en aandacht, worden alle webshop bestellingen altijd mooi ingepakt en met een handgeschreven kaart verstuurd.

We vinden het belangrijk dat onze producten zo lang mogelijk mooi blijven. Dat maakt het geven van een Potje Geluk niet alleen uniek en persoonlijk, maar ook duurzamer.