4-5 februari 2024

Beewise

Ondersteun je plasticvrije reis met alledaagse producten

Over ons

Beewise is opgericht om mensen te stimuleren duurzaam te leven door hen te helpen en te informeren om bewuste keuzes te maken met de dagelijkse producten die ze gebruiken. Bij Beewise geloven we dat we met kleine veranderingen samen een grote impact op onze planeet kunnen maken!


Circulaire Economie

Circulair consumeren gaat over het minimaliseren van het aantal gekochte producten, het zo lang mogelijk gebruiken van producten en het verminderen van afval. Met dit in gedachten verkopen we bij Beewise alleen producten die herbruikbaar, thuiscomposteerbaar en/of oneindig gerecycled zijn nadat ze zijn weggegooid (bijv. roestvrij staal). Onze verpakkingen en etiketten zijn altijd van kraftpapier (natuurlijk en ongebleekt papier) en thuis composteerbaar, waardoor afvalmateriaal tot een minimum wordt beperkt.


Kunststof Vervuiling

Wij leveren graag onze bijdrage en helpen waar we kunnen. Daarom hebben we besloten om de Plastic Soup Foundation te steunen door hen 1% van onze winst te geven.

Deze Stichting doet fantastisch werk door plasticvervuiling bij de bron te bestrijden. Ze zijn gevestigd in Amsterdam maar hebben een internationale focus.