1-2 september 2024

Tiger Tribe

Contact

www.bertoy.com/
service@bertoy.com
Grote baan 117
9250 Waasmunster België
0032 (0)3 777 05 33

B2B Sales
Vekemans BV
www.bertoy.com/
service@bertoy.com
0032 (0)3 777 05 33

Over ons

Welkom in de kleurrijke wereld van Bertoy, een familiebedrijf gevestigd in Sint-Pauwels, België!

We zijn trots en dankbaar dat we deel uitmaken van een grote familie van feestvierende consumenten, winkeliers op zoek naar high-end mooi speelgoed en geschenken, en fabrikanten die design en kwaliteit zo serieus nemen.

Wij leveren kwaliteitsspeelgoed verpakt in premium service in heel Europa en we gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat u de beste service krijgt die u kunt verwachten.

Tiger Tribe is een maker van draagbare activiteitensets. In deze tijden van digitale overbelasting zijn de cadeaus van Tiger Tribe precies waar ouders en kinderen naar verlangen.

Hun missie?
Vier het plezier van spelen en ga op fantasierijke reizen met Tiger Tribe. De diversiteit van het assortiment, de verschillende esthetische ontwerpen, de perfecte prijs, de uitstekende kwaliteit ... zijn de redenen waarom dit jonge merk perfect in de Bertoy-familie past.

Alle producten zijn ontworpen door het fantastische Tiger Tribe design team, gevestigd in Melbourne, Australië. Hun producten zullen uw klanten bevallen, maar ook uw winkel opfleuren en, last but not least, een gezonde verkoop genereren.