4-5 februari 2024

Betere producten

Standnummer A.21-b

Contact

www.betereproducten,nl
info@betereproducten.nl
Reuweg
7371BX Loenen Nederland
0623124364

Over ons

Minder afval en vervuiling!

Iedereen is op de hoogte van de grote milieuproblemen die zich afspelen in onze leefwereld, maar hoeveel mensen zijn er bewust bezig met het oplossen van dit probleem? Het antwoord is simpel, nog steeds veel te weinig! Wil jij milieubewust bezig zijn? En samen met ons de wereld langzaam laten inzien dat we moeten veranderen?

We leven tegenwoordig in een maatschappij waarbij veel (plastic)producten na eenmalig gebruik, weggegooid worden. Helaas komt dit plastic vaak in de natuur en in onze oceanen terecht. Ons doel is om dit tegen te gaan. Het gaat ten koste van onze wereld en alle dieren die hier leven. We moeten leren om op een andere manier met onze gewoontes en onze wereld om te gaan.

Als we volledig duurzaam willen zijn, kunnen we niets meer kopen en zou iedereen 100% zelfvoorzienend moeten zijn. Dat is voor nu een onmogelijke missie. Maar we kunnen het wel een beetje beter doen. Met betere producten zet je de eerste stappen naar een betere wereld. Die begint immers bij jezelf!

Wij hebben een productlijn opgezet die verschillende alternatieven aanbiedt voor wegwerpartikelen. Duurzaam geproduceerde producten die uit zoveel mogelijk natuurlijke materialen bestaan. Het gebruik van deze producten is een mooie eerste stap als jij al een tijdje twijfelt om te verduurzamen, maar niet weet waar je moet beginnen.

Dat we niet van de een op de andere dag kunnen omslaan naar een volledig duurzame wereld is een feit, maar iedere stap in de richting van een gezonde toekomst is er één. We leven tenslotte met zijn allen op deze aardbol en willen deze zo schoon en leefbaar mogelijk houden. Daar kun jij aan bijdragen! Met betere producten op naar een betere wereld.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Frans nettasje met lange handvatten
Frans nettasje met lange handvatten
€ 6,95
Herbruikbare wattenschijfjes wit
Herbruikbare wattenschijfjes wit
€ 16,95
Herbruikbaar notitieboek
Herbruikbaar notitieboek
€ 18,95
Make-up kwasten van bamboe
Make-up kwasten van bamboe
€ 29,95
Bijenwas ‘Beeswax food wrap’
Bijenwas ‘Beeswax food wrap’
€ 14,95
Herbruikbare wattenstaafjes van bamboe
Herbruikbare wattenstaafjes van bamboe
€ 12,95