4-5 februari 2024

FIK Kaarsen

Handgemaakte (geur)kaarsen gemaakt van duurzame raapzaadwas.

Contact

fikkaarsen.nl/
info@fikkaarsen.nl
Vlijtseweg 108
7317 AG Apeldoorn Nederland
0629603406

B2B Sales
FIK Kaarsen
fikkaarsen.nl/
info@fikkaarsen.nl
Vic Mooren
0657756020

Over ons

Wij zien onze geurkaarsen als duurzame en subtiele sfeermakers, gemaakt met onze eigen fikken

FIK geurkaarsen zijn bewust minimalistisch vormgegeven, zowel aan de buitenkant als binnenin. Zo bevatten onze geurkaarsen slechts 3 essentiële ingrediënten: Een kwalitatieve lont, natuurlijke plantaardige raapzaadwas en een hoogwaardige geurolie. Deze eenvoudige samenstelling weerspiegeld de buitenkant waarmee geurkaarsen van FIK probleemloos in ieder interieur passen.

Wij zijn beiden opgeleid tot ruimtelijk ontwerper en die creatieve geest zit niet stil. In onze toekomstdromen zien we het voor ons om FIK Kaarsen bij te sturen richting een design lifestyle merk. We lopen over van de product- en vorm ideëen. Dus deze lifestyle richting zul je steeds meer gaan zien bij onze nieuwe collecties.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Geurkaars Eucalyptus + Sandelhout Houten Lont
Geurkaars Eucalyptus + Sandelhout Houten Lont
Voor een heerlijk ontspannen moment in het voorjaar steek je deze geurkaars aan van frisse en kruidige Eucalyptus gecombineerd met de zoete en volle houtachtige geur van Sandelhout. Een mooie balans tussen frisse en warme tonen.
€ 15,50
Geurkaars Lavendel + Rozemarijn Katoenen Lont
Geurkaars Lavendel + Rozemarijn Katoenen Lont
Om een moment heerlijk te ontspannen steek je deze milde geurkaars aan. De Franse lavendel is rustgevend en wordt aangevuld met kruidige rozemarijn.
€ 13,50
Windlicht Citronella + Citroengras
Windlicht Citronella + Citroengras
Dé klassieke geurkaars voor op het terras, maar dan in een sfeervol en duurzaam jasje! Een heerlijke frisse en zomerse geur voor buiten.
€ 27,50
Geurkaars Sinaasappel + Cederhout Houten Lont
Geurkaars Sinaasappel + Cederhout Houten Lont
Maak in de koude maanden de huiskamer heerlijk warm en knus met deze fruitige najaarsgeur. De combinatie van frisse, lichtzoete sinaasappel en de aardse, warme geur van cederhout is perfect gezelschap tijdens een goed boek en een kop thee.
€ 15,50
Geurkaars Sample FIKjes
Geurkaars Sample FIKjes
Omdat er nog geen geur internet bestaat kan het in webshops knap lastig zijn om te kiezen welke geurkaars het beste bij jou past. Met onze FIKjes is dit geen enkel probleem meer. Met deze voordelige kaarsjes kun je op je gemak onze unieke en subtiele geu
€ 3,50