4-5 februari 2024

Aptiq

Stijlvolle en ergonomische werkplek-accessoires

Contact

www.aptiq.com
Minervum 7243
4817ZJ Breda Nederland
0653187344

Over ons

Aptiq werkplek accessoires. Voor een stijlvolle en ergonomische werkplek. Producten voor op het bureau, die zorgvuldig zijn vormgegeven en bijdragen aan een betere werkhouding. Geen saaie en functionele kantoor-producten, maar design-producten in een minimalistische look & feel. Het assortiment bestaat onder andere uit een luxe laptop- en monitorverhogers, bureauonderleggers en bijpassende en slimme toetsenborden en muizen. Aptiq denkt niet in losse gadgets, maar in werkplek-collecties. De producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, qua kleuren, materialen en vormgeving. Want een inspirerende en verantwoorde werkplek werkt prettiger en je blijft langer fit.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Aptiq bluetooth toetsenbord Misty green
Aptiq bluetooth toetsenbord Misty green
Het Bluetooth keyboard van Aptiq is een compact en draadloos toetsenbord. Dankzij 3 bluetooth kanalen kun je het toetsenbord met wel drie verschillende apparaten koppelen.
€ 69,00
Aptiq draadloze muis Misty green
Aptiq draadloze muis Misty green
De draadloze muis van APTIQ is compact, stil en nauwkeurig. Dankzij de neutrale vormgeving is deze muis geschikt voor zowel links- als rechtshandigen en voor grootte en kleine handen.
€ 29,00
Aptiq desk topper Misty green
Aptiq desk topper Misty green
De desk topper van Aptiq is meer dan een luxe bureau onderlegger. De topper is niet alleen stijlvol, maar draagt bij aan een betere werkhouding.
€ 39,00
Aptiq laptop stand Grey green
Aptiq laptop stand Grey green
Werk op comfortabele hoogte met de stijlvolle laptop standaard van APTIQ. De standaard is super stevig, gemaakt uit één stuk, stabiel en mooi afgewerkt.
€ 89,00
Aptiq monitor standaard Grey green
Aptiq monitor standaard Grey green
Werk op een comfortabele hoogte met deze stijlvolle monitor standaard van Aptiq. De standaard is super stevig, compact en mooi afgewerkt.
€ 79,00
Aptiq lade voor monitor standaard Misty green
Aptiq lade voor monitor standaard Misty green
Met deze lade maak je jouw Aptiq monitor standaard pas echt compleet. De kleuren en materialen zijn matchend met de Aptiq desk toppers. Handig om spullen in op te bergen zoals toetsenbord, muis en opladers.
€ 49,00