4-5 februari 2024

Lonneke Grimbergen Art

Over ons

Ontdek de natuur met levensechte illustraties en duurzame producten!

TEKENINGEN
Alle designs zijn zelf getekend met pastelkrijt en potloden. Heel voorzichtig laagje voor laagje aangebracht, een streepje tegelijk. En ja, dat kost veel tijd. Waarom zou je? Omdat de natuur dat ook zo briljant doet: Elk pietepeuterig detail in verband brengen, in een complexe samenwerking die een organisme heet. Ieder individu is op zijn beurt weer onderdeel van een groter netwerk. Onze eigen relatie met de natuur vraagt om een revisie. Met mijn werk probeer ik daar aandacht voor te vragen.

PRODUCTEN
Mijn tekeningen verander ik in allerlei natuur souvenirs: Kaarten, tassen, memory spelletjes en andere producten. Deze producten zijn te vinden in mijn webshop, maar inmiddels ook bij verschillende verkooppunten door heel Nederland waaronder de bezoekerscentra van Natuurmonumenten.

DUURZAAM
Mijn producten zijn gemaakt van verantwoorde materialen, zoals papier van landbouwafval en biologisch Fairtrade katoen. Bestellingen worden verpakt in een oude doos - want hergebruiken is natuurlijk nóg duurzamer dan recyclen. Dat is mooi! Vooral van binnen. ;)

MISSIE
Groene kunst voor iedereen. Een beetje voor jou, want ik maak kunst voor elk budget. En een beetje voor de natuur, want ik investeer graag in natuurbehoud en dierenwelzijn. Dat doe ik door te doneren, samen te werken met organisaties, en door mijn boodschap te delen via mijn tekeningen en projecten.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Prent: Vlinders in Nederland
Prent: Vlinders in Nederland
Gedrukt op papier geproduceerd uit landbouwafval.
€ 5,00
Notitieblokje IJsvogel
Notitieblokje IJsvogel
Gemaakt van papier geproduceerd uit houtafval. Afmeting 13x13 cm, 50 velletjes.
€ 4,00
Mini kaartje
Mini kaartje
Gedrukt op papier geproduceerd uit houtafval.
€ 0,75
Pocket memory: Vlinders
Pocket memory: Vlinders
Memoryspel met 20 vlindersoorten uit Nederland. Past in je pocket!
€ 9,50
Kaarten (A6)
Kaarten (A6)
A6 formaat, inclusief envelop van gerecycled papier. Geproduceerd uit duurzame papiersoorten.
€ 2,00