4-5 februari 2024

Stan Editions BV

CANDL STACK by Stan Editions

Standnummer A.21-e

Contact

www.staneditions.be
info@staneditions.be
pekelharing
9000 Gent België
0473675650

Over ons

Stan Editions opgericht door Stan Verstraete in 2021, een platform van creatieven die producten ontwikkelen voor creatieven.
Met het eerste succes product CANDL STACKS by Stan Editions, een collectie stapelbare kaarsen, is het een schot in de roos.
De collectie wordt verkocht in top winkels wereldwijd gaande van Museumshops, Grote department stores, Design Winkels en boetieks. Enkele van de winkels waar de kaarsen te koop zijn: Tate modern, Vitra design museum, NZZ (Zurich), Fenwick (UK), Galeries Lafayette, Neiman MArkus (USA), Dhondt Interieur, Tavn (Shanghai), Tomorrowland Japan.

Het unieke aan Stan Editions is dat het de gebruiker, zowel de eindgebruiker als de winkels, de vrijheid geeft om hun eigen torens of stacks te maken. De kant-en-klare stapels van Stan Editions zijn slechts een begin, ze stimuleren de creativiteit en vormen het basispakket om op voort te bouwen. De toevoeging van één nieuwe kleurvorm volstaat om een volledig nieuwe stapel te vormen. Zo krijgen zowel de eindgebruiker als de winkels de kans om stapels te maken die perfect passen bij hun eigen universum en interieur.