4-5 februari 2024

DIX DIX collection

wees een beetje liever voor jezelf en voor de planeet

Contact

www.dixdixcollection.com
info@dixdixcollection.nl
Enschede Nederland
0620072909

Over ons

DIX DIX collection creëert luxe en duurzame geurkaarsen die een beetje beter voor jezelf en voor onze planeet zijn.

Bij DIX DIX collection draait alles om luxe en vakmanschap. Onze kaarsen zijn zorgvuldig met de hand gegoten en speciaal voor jou met liefde gemaakt. Wij geloven in het gebruik van alleen de beste ingrediënten en werken met gespecialiseerde parfumeurs voor onze geuren. Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat onze kaarsen veel langer en schoner branden en de geur beter verspreiden dan de gemiddelde geurkaars.

Het gaat ons niet alleen om luxe; wij geven ook om onze planeet. Daarom kiezen wij voor hoogwaardige koolzaadwas afkomstig uit Europa, gecombineerd met katoenen lonten. Koolzaadwas is niet alleen 100% natuurlijk en veganistisch, maar ook biologisch afbreekbaar. Door het in te zetten als vruchtwisselingsgewas en bodemverrijker op braakliggende landbouwgronden dragen we bij aan de biodiversiteit door het aantrekken van bijen en andere insecten. Het is de meest duurzame was met een schonere en langzamere verbranding, waardoor onze kaarsen veel meer branduren hebben dan de gemiddelde kaars. Deze keuze draagt bij aan onze toewijding aan zowel kwaliteit als verantwoordelijkheid aan het milieu.

Veel kaarsen bevatten vaak paraffine, dat bij verbranding fijne deeltjes zoals aceton, benzeen en tolueen in de lucht verspreidt. Dit kan schadelijke gevolgen hebben voor het milieu en gezondheidsrisico's inhouden voor jou, je familie en huisdieren. Verschillende onderzoeken hebben zelfs een mogelijk verband aangetoond tussen blootstelling aan paraffine en kanker. Bij DIX DIX collection geven we prioriteit aan jouw gezondheid. Daarom zijn onze kaarsen volledig paraffinevrij, zodat je niet wordt blootgesteld aan deze potentieel schadelijke stoffen. Bovendien blijven we weg van parabenen, sulfaten en ftalaten, die voorkomen in veel geuren, omdat ze hormonen kunnen verstoren en allergische reacties kunnen veroorzaken. Onze kaarsen zijn zorgvuldig ontworpen met jouw welzijn als onze hoogste prioriteit.

Onze toewijding aan duurzaamheid strekt zich uit tot elk aspect van ons merk. Van de luxe en milieuvriendelijke geschenkverpakkingen tot het hergebruiken van materialen, we streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Zelfs het ontwerp van ons glaswerk geeft onze waarde voor recycling weer en nodigt je uit om ze creatief te hergebruiken in je dagelijkse leven. Het ontwerp van ons glaswerk weerspiegelt onze waardering voor recycling en moedigt jou aan om ze op een creatieve manier een tweede leven te geven in je dagelijks leven. Al onze ingrediënten komen uit Europa, dit benadrukt onze steun aan lokale en duurzame werkwijzen. Bij DIX DIX collection geven we luxe een nieuwe betekenis, met het oog op een betere toekomst.

We streven ernaar om je de mooiste en meest verfijnde producten te bieden, om elk moment te koesteren en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Ontdek DIX DIX collection, waar we luxe, duurzaamheid en liefde samenbrengen.