Deelnemen aan showUP

Deelname aan showUP Is mogelijk voor bedrijven die zich als fabrikant, agent, groothandel of ontwerper richten op inkopers van woonaccesoires en cadeaus.

Op showUP zijn de volgende segmenten vertegenwoordigd:

  • wonen
  • koken
  • well being
  • gifts & gadgets
  • kids
  • stationery
  • lifestyle

showUP richt zich met name op bedrijven uit het woonsegment, (design) gift items en kids. showUP trekt een divers publiek, zowel de kleinere winkels uit het land als de hippe concept stores uit de stad komen naar de beurs.

In februari bezochten 4.000 mensen showUP. 80% daarvan heeft een winkel, in de grafiek zie je wat voor soort winkel.

showUP werd ook bezocht door ruim 400 stylisten, persrelaties en bloggers.

IMG_5657.jpg
Kopie van Tekening zonder titel.png
showUP grafieken (2).png

Op de laatste editie van showUP stonden 250 deelnemers, 15% meer dan de editie daarvoor. Het bezoekersaantal steeg naar 4.000. Maar de cijfers zijn niet het belangrijkste voor ons, showUP wil vooral hét toonaangevende kwaliteitsplatform zijn voor de branche. Dat doen we door vernieuwend en creatief te blijven en het niveau van de beurs goed te bewaken. Het deelnemersveld wordt dan ook zorgvuldig samengesteld. 

Om showUP interessant en inspirerend te houden voor de bezoeker zijn een aantal zaken vastgelegd in het beursconcept. Deelname is mogelijk in vaste standunits van 12 m2 en 18 m2. Units bestaan uit een achterwand en een tafel, geen zijwanden. Hierdoor ontstaat een fris en uitnodigend beursbeeld. Voor startende bedrijven zijn speciale mogelijkheden in de vorm van startUP@showUP presentatiekisten.

Ben je geïnteresseerd in deelname in 2017? Vul dan het formulier in of neem even contact met ons op!

Visitors by country