4-5 februari 2024

Pers en Media

 

Als stylist, blogger of pers ben je ook van harte welkom op showUP. Bij de entree is een aparte zone ingericht waar je veel informatie van en over de deelnemers kunt vinden.
Je kunt via de entree direct deze ruimte in als je als pers/media geregistreerd bent. Heb je dat niet dan kun je je ter plekke op vertoon van je perskaart of visitekaartje registreren

PERS EN MEDIA REGISTRATIE

Neem voor beeldaanvragen, samenwerkingen en andere vragen contact op met Daan van Trigt (daan@showup.nl) of bel +31 20 7070690.

Op deze pagina zie je een overzicht van eerder verstuurde persberichten 

PERSBERICHT - APRIL 2022

Let's showUP: klaar voor een nieuw inkoopseizoen

Een gloednieuwe lente/zomer editie van inkoopbeurs showUP staat voor de deur. Na een verplaatsing van februari naar 3 & 4 april, kunnen inkopers, merken, ontwerpers en winkeliers elkaar weer ontmoeten onder het glazen dak van Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.

What’s new?

Van nieuwkomers die hun producten voor de eerste keer op showUP presenteren tot gevestigde merken die hun langverwachte collecties tonen. Ook deze editie valt er weer genoeg nieuws te ontdekken. 

LEES VERDER

SELECTIE HIRES IMAGES - DROPBOX

PERSBERICHT - SEPTEMBER 2021

Let's meet Again

Ready, set, go: inkoopbeurs showUP staat in de startblokken om op 5 en 6 september 2021 terug te keren naar Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Vol enthousiasme, met een inspirerende Trendzone en de nieuwste collecties op het gebied van home, gifts en kids.

Nadat showUP in september 2020 haar inkoopbeurs op een veilige en verantwoorde manier organiseerde binnen de richtlijnen van het RIVM, kwam de voorjaarseditie van afgelopen februari te vervallen vanwege de tweede lockdown. Inmiddels gloort er weer hoop aan de horizon en rekent de organisatie op een splinternieuwe succesvolle editie op 5 en 6 september 2021.

LEES VERDER

SELECTIE HIRES IMAGES - DROPBOX

PERSBERICHT - FEBRUARI 2020

showUP on the move

De inkoopbeurs showUP verhuist voor de najaarseditie op 30 en 31 augustus 2020 naar de Brabanthallen in Den Bosch.

Deze najaarseditie van showUP vindt normaliter plaats in het eerste weekend van september. Echter zou deze editie samen komen te vallen met de Parijse beurs Maison & Objet, die dit jaar een week vervroegd is en in datzelfde weekend georganiseerd wordt.

Zodat zowel standhouders als bezoekers beide beurzen kunnen aandoen, kiest showUP voor een aangepaste locatie en datum: op zondag 30 en maandag 31 augustus in de vernieuwde Brabanthallen. 

LEES VERDER

SELECTIE HIRES IMAGES - DROPBOX

PERSBERICHT - SEPTEMBER 2019

showUP kijkt terug op geslaagde editie - Internationale groei rode draad

De organisatie van de op 1 en 2 september gehouden najaarseditie van showUP kijkt terug op een geslaagde beurs. Deze editie van de inkoopbeurs voor home & gift werd gekenmerkt door een groei van buitenlandse deelnemers én bezoekers.

Bekende merken als Bloomingville, Rice, SNURK, Bolia, Seletti en &Klevering lieten nieuwe collecties voor het aankomende woonseizoen zien. En stonden zij-aan-zij met buitenlandse nieuwkomers als OYOY, Umasqu, de Deense kunstenares Monika Petersen, Vifa Copenhagen. Niet alleen het deelnemersveld was internationaler, ook aan de bezoekerskant werd veel buitenlands  publiek gesignaleerd. 

LEES VERDER

SELECTIE HIRES IMAGES - DROPBOX


 

PERSBERICHT - AUGUSTUS 2019

Inkoopbeurs showUP klaar voor de start!

Zondag 1 en maandag 2 september 2019 strijkt de leukste inkoopbeurs van het jaar, showUP, weer neer in de Expo Haarlemmermeer. Twee dagen lang worden nieuwe collecties van Bloomingville, Rice, &Klevering, Moebe en Kitsch Kitchen en 400 andere deelnemers ingekocht en worden nieuwe trends ontdekt.

De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen. Op de beurs vind je veel unieke producten uit de home-, gifts- & kidsbranche die voor het eerst in Nederland te zien zijn.  Kortom: hét recept voor succesvol inkopen en netwerken met vakgenoten.

LEES VERDER

SELECTIE HIRES IMAGES - DROPBOX


 

PERSBERICHT - JUNI 2019

showUP is dé kick-off van het inkoopseizoen

Zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer in het teken van showUP. Onmisbaar voor iedereen die werkt in de home-, gifts- & kidsbranche. Niet alleen om de nieuwste collecties in te kopen en trends te ontdekken, maar ook om inspiratie op te doen en te netwerken.

showUP staat bekend om de mooie mix van deelnemers. Bekende namen en startende labels zie je hier naast elkaar. Tal van nieuwe merken uit binnen- en buitenland zijn in Nederland alleen op showUP te zien. Een unieke kans dus voor winkels en concept stores die een bijzondere aanvulling voor hun assortiment zoeken.

LEES VERDER

SELECTIE HIRES IMAGES - DROPBOX


 

PERSBERICHT - FEBRUARI 2019

Nieuwe labels en duurzaamheid rode draad tijdens succesvol verlopen showUP

Afgelopen zondag en maandag vond de 13de editie van showUP plaats. De vele product-lanceringen en de alom aanwezige aandacht voor duurzaamheid en Fair Trade waren een duidelijk herkenbare rode draad.

Bekende merken als House Doctor, Design Letters en Rice lieten nieuwe collecties zien. &klevering ontwikkelde een lijn met tafel- en keukenaccessoires van Yvette van Boven. Bolia, Incado en Agatha Amsterdam waren enkele van de nieuwkomers op deze editie. Opvallend waren de productlanceringen met een duurzaam karakter. Bijvoorbeeld de BE O Bottles gemaakt van restmateriaal van suikerriet en SUITE702 met luxe beddengoed van biologisch GOTS gecertificeerd katoen. 

LEES VERDER

SELECTIE HIRES IMAGES - DROPBOX


 

PERSBERICHT - JANUARI 2019

showUP: UPdate voor het nieuwe woonseizoen

showUP beleeft op 3 en 4 februari 2019 alweer haar 13de editie. Meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zijn aanwezig. Bekende namen als House Doctor, &Klevering en Vitra laten hun nieuwste collectie woonaccesoires en kado-artikelen zien.

showUP is voor bezoekers de UPdate voor het nieuwe woonseizoen. Inkopers, retailers en ondernemers laten zich bijpraten over nieuwe trends, zien de nieuwste collecties van bekende merken uit binnen en buitenland en leggen contacten met leveranciers. Twee dagen lang worden in Expo Haarlemmermeer de nieuwste producten en de laatste trends getoond en worden bestsellers van het nieuwe woonseizoen ingekocht.

LEES VERDER

SELECTIE HIRES IMAGES - DROPBOX


 

PERSBERICHT - AUGUSTUS 2018

showUP is de place to be voor ondernemers, inkopers, pers en influencers uit de branches home, kids & gift. Hier draait het niet alleen om nieuwe merken spotten en collecties inkopen, maar ook om interessante lezingen van trendwatchers, netwerken met vakgenoten en inspiratie opdoen in popUP shop The Store. 

Nieuw!

Het deelnemersveld van showUP is nog steeds ieder jaar groeiende en veel buitenlandse merken weten de beurs te vinden. Deze keer verwelkomt showUP weer een aantal merken die voor het eerst meedoen. En dat zijn niet de minsten! Enkele namen: Tom Dixon, Ibride, Men’s Society, School of Life,  en nog veel meer!

LEES VERDER

SELECTIE HIRES IMAGES - DROPBOX


 

PERSBERICHT   -   JUNI 2018

 

Save the date voor showUP

Op 2 + 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op showUP. Hier worden de nieuwste producten en de laatste trends als eerste gespot en worden de bestsellers van het nieuwe woonseizoen ingekocht.  

LEES VERDER

SELECTIE HIRES IMAGES - DROPBOX