3+4 februari 2019

Pers en Media

 

Als stylist, blogger of pers ben je ook van harte welkom op showUP. Bij de entree is een aparte zone ingericht waar je veel informatie van en over de deelnemers kunt vinden.
Je kunt via de entree direct deze ruimte in als je als pers/media geregistreerd bent. Heb je dat niet dan kun je je ter plekke op vertoon van je perskaart of visitekaartje registreren

PERS EN MEDIA REGISTRATIE

Neem voor beeldaanvragen, samenwerkingen en andere vragen contact op met Daan van Trigt (daan@showup.nl) of bel +31 6 5020 6449.

Op deze pagina zie je een overzicht van eerder verstuurde persberichten 

PERSBERICHT - DECEMBER 2018

showUP: de meest inspirerende inkoopbeurs van het jaar

Twee dagen lang is Expo Haarlemmermeer, nabij Schiphol, hét decor voor de meest inspirerende inkoopbeurs van het jaar. Tijdens showUP presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers, uit de branches home, kids & gifts, hun nieuwste producten. Inkopers van woonwinkels en webshops kopen hier de bestsellers voor het nieuwe woonseizoen in.  

Aanwezig op showUP zijn bekende buitenlandse merken als House Doctor, Vitra en Selett en Nederlandse merken zoals &Klevering, Imbarro, Doing Goods en Kikkerland Design Inc. aanwezig. 8 startende merken en bedrijven zetten we in de spotlight in startUP@showUP. Maak kennis met onder andere Suite702, Talmo en de Bloemenier.

LEES VERDER

PERSBERICHT - AUGUSTUS 2018

showUP is de place to be voor ondernemers, inkopers, pers en influencers uit de branches home, kids & gift. Hier draait het niet alleen om nieuwe merken spotten en collecties inkopen, maar ook om interessante lezingen van trendwatchers, netwerken met vakgenoten en inspiratie opdoen in popUP shop The Store. 

Nieuw!

Het deelnemersveld van showUP is nog steeds ieder jaar groeiende en veel buitenlandse merken weten de beurs te vinden. Deze keer verwelkomt showUP weer een aantal merken die voor het eerst meedoen. En dat zijn niet de minsten! Enkele namen: Tom Dixon, Ibride, Men’s Society, School of Life,  en nog veel meer!

LEES VERDER

SELECTIE HIRES IMAGES - DROPBOX


 

PERSBERICHT   -   JUNI 2018

 

Save the date voor showUP

Op 2 + 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op showUP. Hier worden de nieuwste producten en de laatste trends als eerste gespot en worden de bestsellers van het nieuwe woonseizoen ingekocht.  

LEES VERDER

SELECTIE HIRES IMAGES - DROPBOX