LOKATIE

showUP wordt gehouden in de EXPO Haarlemmermeer. Hier kunnen we goed tegemoet komen aan de groeiende belangstelling van deelnemers en bezoekers.

De Expo Haarlemmermeer is prima bereikbaar en ligt vlakbij Schiphol. Het gebouw kenmerkt zich door veel daglicht en een fraaie architectuur.

Voor de deur is ruime parkeergelegenheid en de lokatie is met lijn 300 direct vanaf de stations Schiphol, Haarlem en Hoofddorp te bereiken.

 

Praktisch

Openingstijden

Zondag 5 februari 2017  10:00-18:00
Maandag 6 februari 2017  10:00-18:00

Adres

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
Vijfhuizen (naast Schiphol)

KAART

 
 

Bereikbaarheid

Expo Haarlemmermeer is gelegen aan de N205 en Expo Haarlemmermeer is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Een groot parkeerterrein en prima bewegwijzering vergroten de ‘auto-vriendelijkheid’ van Expo Haarlemmermeer. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om bij Expo Haarlemmermeer te komen.

Per auto

A4 vanuit Den Haag
Neem afslag Hoofddorp, volg de N201 richting Heemstede/ Haarlem. Ga hier na 7,5 kilometer rechts richting Vijfhuizen de N205. Op de N205 kunt u na 2,3 kilometer rechts afslaan richting Vijfhuizen. Hierna volgt u de eerste afslag links richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

A9 vanuit Amsterdam
Neem de afslag Haarlem-Zuid, volg N205 richting Hoofddorp - Heemstede - Lisse. Op de N205 na 4,5 km rechts afslaan richting Vijfhuizen. Hierna volgt u de eerste afslag links richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

Vanuit Haarlem/Heemstede
Volg de N201 richting Hoofddorp. Op de N201 dient u af te slaan richting Vijfhuizen de N205. De N205 2,3 kilometer volgen en hier links afslaan richting Vijfhuizen. Hierna volgt u de eerste afslag links richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

Parkeren
We beschikken over een ruime parkeervoorziening voor meer dan 2.000 auto’s. Dagtarief voor parkeren is € 6.00.

Per openbaar vervoer

Expo Haarlemmermeer is met openbaar vervoer te bereiken vanaf verschillende stations. Met de trein kunt u tot station Schiphol, Haarlem of Hoofddorp reizen. Vanaf daar dient u verder te reizen met bus of taxi.

Per bus
Vanaf Schiphol per bus dient u de Zuidtangent* lijn 300 te pakken en uit te stappen bij Halte "Expo Haarlemmermeer”. Het is dan nog ongeveer 100 meter lopen naar Expo Haarlemmermeer.

Vanaf Haarlem of Hoofddorp dient u de Zuidtangent* lijn 300 te pakken en uit te stappen bij de Halte "Expo Haarlemmermeer" . Het is nu nog ongeveer 100 meter lopen naar Expo Haarlemmermeer.

* Vertrek Zuidtangent elke 8 à 9 minuten